Brabantse MenCompetitie

De gezelligste competitie van Brabant

Verbroederingsmarathon BMC.

Op zondag 26 september organiseert het bestuur van de BMC samen met de wedstrijdorganisaties een marathon in Rucphen. Het is een soort verbroederingsmarathon. Een wedstrijddag die na een lange corona, wedstrijdloze periode in het teken staat van onderlinge sportiviteit en gezelligheid.

Het is een wegtraject van ongeveer 12 km in de omgeving van Rucphen. Het grootste gedeelte van het traject is onverhard. Tijdens dit wegtraject worden er 5 hindernissen gereden en aan het einde nog een vaardigheid. Iedere hindernis (en ook de vaardigheid) wordt door een andere wedstrijdorganisatie gebouwd en bemand. Het vertrekpunt en de aankomst is op dezelfde locatie.

 

Locatie:                               Frank Vissers
                                              Schijfse Vaartkant 10
                                              Rucphen

Inschrijfgeld:                     € 25,- (= incl €5,- Borg)


Sluitingsdatum:                12 september 2021


Inschrijven kan via onderstaand formulier


De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van eigendommen, ongevallen , schade, in welke vorm dan ook door of aan deelnemers en of bezoekers veroorzaakt. Deelname / bezoek is geheel op eigen risico. Iedere deelnemer is en verklaart hierbij WA verzekerd te zijn. Elke deelnemer / bezoeker is hoofdelijk aansprakelijk. De RIVM COVID-19 regels met 1,5m afstand dienen gehanteerd te worden op locatie!

 
E-mail